PerPR Oy

PerPR on pohjoismainen PR-toimisto, joka on perustettu vuonna 2009. Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Toimintamme lähtökohtana on viestinnän ja markkinointiviestinnän keinoin kehittää asiakkaidemme brändin tunnettuutta heille tärkeimpien kohderyhmien keskuudessa.

Tarjoamme kattavasti viestinnän palveluita, ja pääpainona on luoda tunteita herättävää sisältöä etenkin sosiaalisiin ja digitaalisiin kanaviin. Suunnittelemme ja toteutamme myös sosiaalisen median kampanjoita. Uskomme, että vangitsevan sisällön lisäksi näyttävillä kuvilla on valtava merkitys tuloksien saavuttamiseksi. Järjestämme kuvauksia ja hyödynnämme niissä taitavia stylistejamme.

Laadimme korkealaatuisia lehdistötiedotteita, joissa on huomioitu visuaalisuus. Laaja toimittajarekisteri varmistaa näkyvyyden oikeissa kohderyhmissä. Päivitämme rekisteriämme säännöllisesti. Teemme yhteistyötä toimittajien sekä ammattitaitoisten sisällöntuottajien ja -vaikuttajien kanssa.

Järjestämme joka alkukevät arvostetun Open House -tapahtuman, jossa asiakkaamme pääsevät esittelemään uutuustuotteitaan.

Toimistollamme on showroom, josta voi lainata tuotteita muun muassa kuvauksia varten. Olet lämpimästi tervetullut vierailulle!

1 avoin ilmoitus

Ei seurattuja käyttäjiä

Ei palautteita