Hub Feenix

Hub Feenix on uusi ja raikas luovuuden ja hyvinvoinnin keskus Länsi-Uudellamaalla, kauniin luonnon keskellä, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Feenix on syntynyt Meltolan entisen keuhkoparantolan avariin 15 000m2 tiloihin keväällä 2020. Toiminnasta vastaa vuonna 2021 perustettu voittoa tavoittelematon Osuuskunta Hub Feenix. Omia arvojamme ovat rakkaus elämään, selkeys ja elämänilo, ja ne ovat aistittavissa kaikkialla Hub Feenixin tiloissa. Hub Feenixin ainutlaatuinen tunnelma on kohottava ja tilojen visuaalinen kauneus tukee luovuutta ja uudistumista!

Tiloja kursseille, retriiteille ja tapahtumille majoituksella ja täyshoidolla
Tarjoamme toimivia ja inspiroivia tiloja erilaisille kursseille, retriiteille, tapahtumille, hyvinvointipäiville ja työskentelylle. Hub Feenixissa on mm. useita kauniita, erikokoisia joogastudioita, kurssitiloja esim. kuvataide-, musiikki- tai kädentaitokursseille, pienempiä kokoustiloja ja konferenssisiipi. Talon oma keittiö valmistaa osallistujille herkulliset, täysipainoiset kasvisruuat, jotka tarjoillaan joko Feenixin kauniissa kahvilassa tai valoisassa juhlasalissa. Kauniita, uniikkeja 1-4 hengen majoitushuoneita on Hub Feenixissä sekä pienille että suurillekin ryhmille, tarvittaessa yli sadalle henkilölle.

Lisämahdollisuuksia
Hub Feenix sijaitsee kauniin, metsäisen luonnon keskellä ja heti pihalta pääsee kävelyretkille metsäpoluille ja järven rantaan. Hub Feenixin hoitolassa voi nauttia esimerkiksi kasvohoidosta tai hieronnasta. Rakennuksen yhteydessä on Hub Feenixin oma maastoratsastustalli, ja kurssilaiset voivat halutessaan lisätä ohjelmaansa rauhallisen ratsastusretken metsäpoluilla. Tunnelmalliset puulämmitteiset pihasaunat ja nuotiopaikka Hub Feenixin sisäpihalla kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan kesäillan valosta tai talvisen tähtitaivaan loisteesta.

Kulkuyhteydet
Matka Helsingistä tai Turusta autolla kestää noin tunnin. Helsingistä pääsee vajaassa tunnissa junalla Karjaalle, josta arkipäivisin pääsee 10 minuutissa bussilla Meltolan pysäkille, aivan Hub Feenixin viereen.

Työtiloja
Vuokraamme myös työhuoneita sekä lyhyt- ja pidempiaikaiseen työskentelyyn esimerkiksi taiteilijoille, käsityöläisille tai kirjoittajille sekä toimistoja ja työpisteitä etätyötä tekeville. Lisäksi haku Hub Feenixin uuteen taiteilijaresidenssiin on juuri avautunut.

5 open listings

No followed people

No reviews